HiP Nieuwegein en omstreken werkt nu lokaal

HiP Nieuwegein en omstreken werkt nu lokaal
Vanaf januari 2015 werkt HiP Nieuwegein e.o. zelfstandig. Tot dan toe werkte HiP met een landelijke helpdesk en een landelijke website.  Het beleid van de landelijke HiP organisatie was om te gaan ‘localiseren’: elke actieve HiP plaats beheert een eigen lokale helpdesk.

Vanaf juni 2014 bestaat de stichting Diaconale Hulp Nieuwegein e.o. met een eigen bestuur.  Deze nieuwe diaconale stichting neemt in nauwe samenwerking met de landelijke organisatie verantwoordelijkheid voor Hulp in Praktijk in Nieuwegein, IJsselstein en Vianen. Vanaf januari 2015 is de eigen helpdesk in werking. Er wordt hard gewerkt om de bekendheid van HiP te vergroten. Ook worden in aanmerking komende maatschappelijke instellingen geïnformeerd over deze doorstart.

HiP Nieuwegein e.o. heeft een feestelijke startavond op dinsdag 6 januari 2015.
Hulpaanvragen kunnen elke dag gedaan worden via de website, maar ook op vrijdag tussen 10 en 12 uur bereikbaar op 030-227 04 57.

We hopen dat de hulpvragers echt geholpen worden door hulpbieders en wij zetten ons graag in om op deze manier de vele hulpvragen te kunnen matchen aan hulpbieders.

01-01-2015